您现在的位置:韩美范文网 >>小学英语四年级上册 >> 英语四年级上册

英语四年级上册

来源:韩美范文网 时间:2015-05-07

第一篇:英语四年级上册

英语四年级上册四会单词词汇表 Unit 1 board door classroom good idea near in me you the window picture teacher"s desk clean seat what have where new computer wall light floor many fan go our classmate good job see have a look we look at all right Chinese book thirty-one notebbook sorry pen pencil schoolbag too many Unit 2 English book forty-one colour book bag twenty-one stiry-book fat ruler fifty heavy may math book here you are pencil-case long hair chinese he short hair like teacher his Unit 3 thin photo strong he's=he is music she's=she is quiet has science her girl friend(s) name sports student painting she right computer game you're=you are boy friend study it's=it is bathroom hey Unit 4 bedroom living room fish isn't=is not here kitchen home room shelf school fridge classroom table key desk they open phone bed aren't=are not sofa they're=they are no window look door 门 please chair bed on rice have milk knife pass yummy fish dinner egg Unit 5 noodle(s) wait water beef vegetable soup bread thank you I'd like=I would like hungry spoon plate help yourself chicken for fork chopstick(s) ready food try use help show family parents Unit 6 uncle aunt baby people member only puppy gee come who sister brother father baseball player driver doctor farmer nuese look young 包 铅笔 四上会写单词 钢笔 书 尺子 铅笔盒 教师 学生 男孩 女孩 朋友 家 房间 学校 教室 窗户 课桌 门 椅子 床 米饭 牛肉 面包 牛奶 蛋 水 鸡肉 鱼 姐妹 护士 兄弟 父亲 母亲 司机 医生 农民 四上英语句子复习 1、一般疑问句 一般用 yes 或 no 来回答; 1、 Is this your bedroom? Yes, it is. / No, it isn ’t.(No, it is not.) Is she in the living room? Yes, she is. Is your father a doctor? No, he isn’t. Are they farmers? Yes, they are. / No, they aren’t. Are they on the table? No, they aren’t. Do you like music? Do they like sports? Does he like painting? Can you see a dog? Yes, I do. /No, I don’t. Yes, they do. No, he doesn’t.( No, he does not.) Yes, I can. / No, I can’t. Can she play computer games? Yes, she can. 2、 特殊疑问句 不能用 yes 或 no 来回答,用疑问代词来开头 疑问代词有

what, where, who, how (1) What(什么) What colour is it? What’s your name? What’s her name? What’s his name? What’s for dinner? It’s green. My name’s Chen Jie. Her name is Amy. His name is Zhang Peng. Rice and soup. / Wait and see. Three lights, many desks and chairs. I’d like some noodles and chicken. What’s in the classroom? What would you like ? What’s your father? What’s your aunt? He’s a doctor. She’s a farmer. I can see many students What can you see in the classroom? (2) Where(哪里,问地方) Where’s my seat? Where is your sister? Where are they? Where are you from? (3)who (谁,问人物) Who is this man? Who’s this girl? Wh’s your best friend? Who are they? (4)how(怎样,问状况) How are you? How old are you? It’s near the door. She’s in the bedroom. They are on the table. I’m from China. He’s my uncle. She’s Amy, my sister. He’s Zhang Peng. He’s strong. They are my grandpa and grandma. Fine, thank you. ( Very well, thanks.) I’m 9. There are 4. I can see 10. I have 3. How many people are there in your family? How many apples can you see? How many rulers do you have? (5)祈使句:用 Let 开头,回答一般用 OK, All Right, Great 等 1、 Let’s clean our classroom. 3、Let me clean the board. OK. 2、 Let’s go to school. Great! All right.

第一篇:英语四年级上册

临朐县第二实验小学 王金德 运用现在进行时 询问和描述他人 正在做的事情 运用句型Doyou want…? 询问他人是否想要某种食物 学习句型Have you got…? 询问他人是否拥有某种东西 运用Canyou…? 句型询问他人 能力及回答,并 描述自己的能力 Food 运用现在进行 时 态描述自己 或他人正在做 的动作 Abilities 运用将来时描 述计划和打算 In the park Module 5 Module 6 Activities Module 4 Module7 Module 3 Travel 运用将来时 描述计划,谈论 体育活动 13-20的数字 表达及用颜色 来描述事物 Directions. Module 8 Module 2 Sports Day 13-20的数 字表达及 用颜色来 描述事物 Module 1 Numbers 四 年 级 英 语 上 册 Module 9 Happy Birthday Module 10 运用句型Can havesome… 询问是否允许自 得到某种食物。 Ten months 运用There is /are…句型简单 表达月份询问 外研社小学英语四年级上册 正确书写本单元的 单词和句子 Module 1 Numbers 会用进行询问和回答; 自主学习,总结单词构成规律. 模块题目 体验自主学习 取得成功的乐趣 能力目标 会用Have you got…? Yes, I have./No, I haven’t 的句型对话 情感目标 语言知识目标 能正确认读数字13到20, 熟记颜色类单词 文化意识目标 了解“几十几”和整十数字的构成. 培 养对数字 的兴趣及对中国 文化的认识 外研社小学英语四年级上Module 1 Module1 激发学生积极性,有 效记住这些数字养成 认真数数的好习惯 sixteen fourteen fifteen one purple pink white thirteen 颜色 orange This is a red one. twenty eighteen 数词 句型 seventeen nineteen Unit 1 Here’s a purple one. 外研社小学英语四年级上Module 1 I’m the winner. Yes ,I have. No,Ihaven’ t I’ve got twentytwo points winner words sentences Unit 2 Have you got a/an…? point 外研社小学英语四年级上Module 1 supermarket next to train station Excuse me. Where’s No 2, WestLake Road,please? Turn left/Turn right/ go straight on. hill down up right excuse me road live 旧 词 新 词 turn left turn right Go straight on 词汇 句型 1.Where’s Train 1? It’s up the hill. 2.Where’s Train 2? It’s down the hill. 3.Where’s Train 3? It’s near the houses. 4.Where’s Train4? It’s at the station house near left Module2 外研社小学英语四年级上Module 2 Excuse me, Where is No.2 West Lake Road, please? It’s next to a supermarket. Go straight on. turn left turn right road 单词 词组 句型 turn right go straight on live excuse me supermarket turn left 外研社小学英语四年级上Module 2 Unit 1 house hill up down Where is Train 1/2/3/4? It’s up the hill . near 单词 train It’s down the hill. 句子 It’s near the houses station 外研社小学英语四年级上Module 2 Unit 2 It’s at the station. play with listen to Look at these pictures. This is my friend, Lingling She’s writing a letter. talk to This is my friend, Daming He’s taking pictures. This is my little brother,Tom. He’s playing with a toy train. picture 动词词组 letter 名词 takepictures write 动词 形容词 词汇 句型 read little talk to Module3 What are you doing , children? I’m listening to music. I’m watching TV. What’s Tom doing? He’s reading a book. 外研社小学英语四年级上Module3 This is my friend, Lingling. She’s writing a letter. This is my Little brother,Tom He’s playing with a toy train. Look at these pictures . 句型 letter picture talk to 词组 play with 单词 write little Unit 1 friend take pictures 外研社小学英语四年级上Module 3 What are you doing,Children? I’m listening to music. I’m watching TV. listen to 词组 句型 What’s Tom doing? 单词 read 外研社小学英语四年级上Module 3 Unit 2 lake people park drink row chess hungry thing Look at the people on the lake. What are they doing? They’re rowing a dragon boa What’s this? Look at the men under the tre It’s a/an… What are they doing ? They’re playing chess. interesting lots of 旧词 词汇 新词 lake look on Let’s 句型 What is Amy doing? She’s running. What are they doing? They’re playing Basketball/football/ table tennis.. boat Module4 外研社小学英语四年级上Module4 1.Let’s get on the bus.We can see lots of interesting things. 2.Look at the people in the park. What are they doing. They’re doing taijiquan. 3.look at the people on the lake. What are they doing ? They ‘re rowing a dragonboat. 4. Look at the people under the tree. What are they doing? They’re playing chess.5 Look at these girls. What are they Drinking? They’re drinking soybean milk.8. I’m hungry. Sentences interesting thing people men park Lake boat chess row drink hungry Words Phrases let’s 外研社小学英语四年级上Module 4 Unit 1 What is Daming doing? He’s watching TV. What are they doing? What is Amy doing? She’s running. 单数第三人称 复数 Unit 2 They’re playing football They’re playing table tennis. 外研社小学英语四年级上Module 4 chopsticks vegetable food Chinese nice difficult some fast 形容词 名词 Look at this man. What is he doing? He’s making noodles. Do you want some noodles/rice? Yes,please/No, thank you. Words Sentences Have you got chopsticks in England? Yes, we have./ No we haven’t. 动词 Module 5 make want cook love What are you doing? I’m making dumpling. I’m cooking vegetables. 外研社小学英语四年级上Module5 Do you want some rice? No, thank you. Do you want some noodles? Yes, please. fast food nice chopsticks make 词组 Mmm. It’s nice. Yes!But chopsticks are difficult. some 单词 want Chinese difficult 句型 Have you got chopsticks in England?No, we haven’t. Look at this man. What is he doing? He’s making noodles. 外研社小学英语四年级上Module 5 Unit1 What are you doing, Daming? I’m making dumpling. cook 词汇 vegetable love Do you want some? Yes, please/No,thank you. 句型 What are you doing, Mum? I’m cooking vegetables. Unit 2 外研社小学英语四年级上Module 5 运用本单元句型,词汇结合已学知 识询问他人在某方面的能力.能 运用句型客观的评价自己 或他人的能力. clothes Daming, Can you jump high? Amy, Can you run fast? Can you jump far,Sam? Can you ride fast? ability flute Yes, I can./No , I can’t . noun words draw verb drills I’m the winner. You can’t jump high. wash run ride. jump 外研社小学英语四年级上Module6 Module6 Can you make a cake? Can youplay the flute? Can you wash clothes? Can you draw a dragon? Amy,canyourunfast/jumphigh/ Jump far/ride fast? Yes, I can/Nocan’t . fast jump ride run 词汇 can 句型 Unit 1 high far . Yes, I can .Can you? No, I can’t . You’re the winner. 外研社小学英语四年级上Module 6 wash draw Verb. Words Noun. 第 2 单 元 外研社小学英语四年级上Module 6 同伴互助 热爱祖国 热爱世界 小组互助 乐于模仿 积极参与 热爱学英语 合作精神 四会句子 国际视野 四会单词 两个对话 四会句子 动机兴趣 旅游 中外著名建筑 地理位置 写 情感态度 话题 语法 读 语言技能 语言知识 将来时和表示 ”想要”的句式 对话及句子 说 听 语音 词汇 中外著 名建筑名称 问句及回答 本课单词 对话 外研社小学英语四年级上Module 7 Module7 语调自然 字母及组合发音 1.We’re going to Haina tomorrow. 2.We’re going to go by plane. 3.We’re going to get up at 5 o’clock! 4.I’m going to swim in the sea. 5.I’m going to visit my grandpa. I’m Sam I’m fromEngland. I’m Xiaoyong.I’mfrom China. It’s bed time,children. 句型 China children get up 词 单 sea tomorrow by plane 外研社小学英语四年级上Module 7 Unit 1 swim from stone animal visit 1.We’re going to visit the Ming Tombs. 2.Look! Stone animals. Lions,camels and elephandts. And scary animals, too. 名词 动词 句型 What’s that?It’s a monster. Help! 外研社小学英语四年级上Module 7 Unit2 What are you you going to do for Sports Day? run the 100/200 metres. metre long high jump What are you you going to do for Sports Day? I’m going to run the 200 metres. for 三会句型 四会单词 重点词组 Where are you going? I’m going to run in the park 四会句型 重点句型 every 三会单词 重点单词 What are you going to do I’m going to do the high jump? train luck 外研社小学英语四年级上Module 8 Module8 What are you going to do for Sports Day? I’m going to run the 100作文 metres. I’m going to run every day. Where are you going,Daming? I’m going to the park. 句型 We’re going to have a Sports Day. Sports Day every day for 单词 词组 metre come on good luck 外研社小学英语四年级上Module 8 Unit1 刘珍 What are you going to do for Sports Day? I’m going to do the high jump. I’m going to do the long jump. 回答 I’m going to run the 200 metres. I’m going to run the 100 metres. 问题 long jump 词组 句型 high jump Unit2 外研社小学英语四年级上Module 8 学生通过对句型、 对话的学习和操练, 能结合生活运用 There is /are… Module 10The months 培养学生听、说、读、写 能力和阅读理解能力 能四会掌握十二个月份的单词。 模块题目 能用已学的事物、 天气、活动等表达 对月份的情感 能力目标 情感目标 语言知识目标 能运用句型How many birthdays are therein January? 询问数量, 并能以There is/are… 回答。 文化意识目标 Module9 了解各国的地理位置 培养跨文化交际能力 正确运用There is / are…这个句型 通过对话和问答, 培养学生的语言综合 表达能力和语言思维 能力。 外研社小学英语四年级上Module 9 But I’m hungry. Can I have some sweets, please? Sorry , you can’t. Mum,I’m hungry. Can I have some soup? Can I have some bread? 不同意请求 biscuit fruit soup 请求. 句型 同意请求! sweets bread 食物 单词 Yes, you can. Now you can have Some biscuits, some fruit and someCake. 词组 动词 Unit 1 名词 sorry light come on 外研社小学英语四年级上Module 9 Hello? Can I come in? Yes, of course. Can I have some sweets? Here you are. Thank you! Whoops! Today is Halloween. 句型 Happy Halloween,Tom. come in 单词 词组 today of course 外研社小学英语四年级上Module 9 Unit2 通过对句型对话的学习和操练 能结合生活运用There is/are…. 培养学生听、说、读、写 能力和阅读理解能力。

Module 10 The Months 能正确认识1-12的月份单词. 模块题目 通过阅读和 会话表演, 培养学生学习 英语的成就感 能力目标 能运用句型How many birthday are there in January?询问数量, 并能以There is/are… 回答. 情感目标 语言知识目标 能用学的事物 天气、活动等表 达对月份的情感, 培养跨国文化。 文化意识目标 Module1 能正确运用There is/ are…这个句型. 针对课文提出问题, 解决问题,操练问题 运用句型,培养学生 综合运用英语的能力 和自学能力。 外研社小学英语四年级上Module 10 What are you doing?,Lingling? I’m counting my friends’ birthdays. February Jannuary March May April 月份 June January. There are three. February. There are six. March. There is one. April. There are two. May.There is one. June.There are four. 句型 动词 count How many birthdays are there? There are thirty-one. 外研社小学英语四年级上Module 10 Unit1 September October August November There are twelve months in the year. There are five birthdays in July. 月 July December 句型 词汇 名词 Unit2 party 外研社小学英语四年级上Module 10 在小学阶段,英语教学是否成功在 于你激发和保留了学生多少学习兴趣。

是否使学生形成了初步的自主学习能 力。因此我们在教学过程中要不断激 发学生的学习兴趣。

第一篇:英语四年级上册

2013 小学四年级英语上册期中试卷与答案 一、找出相对应的大小写字母,用线连起来。

(10 分) I M G Q B L Y P W D g l b i w q m d y p 二、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写在括号里。

(10 分) ( )1、 A、 window B、 board C、 black ( )2、 A、 fifty B、book C、 five ( )3、 A、 colour B、 Chinese book C、 math book ( )4 、A、 thin B、 strong C、student ( )5、 A、 music B、 nose C、 mouth ( )6、 A、 bag B、 pencil C、 we ( )7、 A、 computer B、 big C、 small ( )8、 A、 book B、 teacher C、 ruler ( )9、 A、 desk B、 chair C、 computer game ( )10、A、 teacher B、 student C、 school 三、把下列单词补充完整。

(10 分) 1、 b_g 2、 b__k 3、 t__cher 4、 fr___d 5、 p__cil 包 书 教 师 朋 友 铅 笔 6、 st_d__t 7、 r_ler 8、 g__l 9、 penc_l-case 10、 b_y 学 生 尺子 女孩 铅笔 盒 男孩 五、单项选择。

10 分) ( ( )1、I have __English book. A 、a B 、an C 、two ( )2、How many __do you have? A、 pencils B 、pencil C 、pen ( )3、I have a sister.__name is ChenJie A 、His(他的) B、 She C、 Her(她的) ( )4、__is my seat? A、 What B、 Where C 、How ( )5、__is she?She is Amy. A、 What B 、where C、 Who ( )6、__colour is it? A、 What B、 Where C、 Who ( )7、Let__clean the window. A 、I B、 me C、 we 六、把下列单词分类。

(16 分) window thirteen music Chinese book sports pencil door desk twenty-four ruler science math chair fifty English book 科 目:___________ 数 字:___________ 学习用品:___________ 杂 物:___________ 七 、 从 B 栏 中 找 出 A 栏 相 对 应 的 答 语 。

( 10 ( )1、How many pencils do you have? A、 His name is Mike. seven 分 ) ( )2、Where is my seat? B、 Sure.Here you are. ( )3、What colour is this bag? C、 I have thirty pencils. ( ) 4、What is his name? D、 It is near the door. ( ) 5、May I have a look? E、 It is orange. ( ) 6 .How many English books can you see? F、 She is my sister. ( ) 7、Who is she? G、 I can see five. 八、根据课文内容填空,只填序号。

(12 分) A、 have B、 what C、 how D、 here you are E、 have F、 may Amy:Hi!ChenJie,I__a new schoolbag. ChenJie:Really?__colour is it? Amy:It is black and white.Look! ChenJie:Wow!It is a panda!__nice! Amy:I__many books. ChenJie:A fat panda! ChenJie:__I have a look? Amy:Sure.___ 九、阅读下列短文,并根据短文内容判断句子的正和误,正确的写“T” ,错误的写“F”(5 。

分) I have a friend.Her name is WangChen.She is ten.She is a girl .She is from ShangHai.She is beatiful.She has big eyes,a small nose,a small mouth and long black hair. She likes English. We are good friends. ( )1、WangChen is a boy. ( )2、She is twelve. ( )3、She is from ShangHai. ( )4、She has a big mouth. ( )5、She likes English very much. 参 考 答 案 一、Ii Mm Gg Qq Bb Ll Yy Pp Ww Dd 二、1、C 2、B 3、 A 4、C 5、A 6、C 7、A 8、B 9、C 10、C 三、略 四、略 五、1、B 2、A 3、C 4、B 5、C 6、 7、 8、 9、 10、 六、 A B B B C 科目

music sports science math 数字

thirteen seven twenty-four fifty 学习用品:Chinese book pencil ruler English book 杂物:window door desk chair 七、1、D 2、E 3、G 4、A 5、B 6、C 7、I 8、F 9、J 10、H 八、1、A 2、 B 3、C 4、E 5、F 6、D 九、1、F 2、F 3、T 4、F 5、T 6、T